ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση «Δημήτριος Ευσταθίου Τσαμπέλογλου» είναι συνέχεια της εταιρίας “ΡΟΠΗ – Ευστάθιος Τσαμπέλογλου & Σια Ε.Ε.” που ιδρύθηκε στις αρχές του 1997 και έχει την έδρα της επί της οδού Δ. Μουτσοπούλου 43, στα Καμίνια του Πειραιά. Ειδικεύεται στις Εισαγωγές, Πωλήσεις και ολοκληρωμένη Υποστήριξη CNC εργαλειομηχανών υψηλής τεχνολογίας και συμβατικών μηχανουργικών μηχανημάτων.  και συγκαταλέγεται μεταξύ των δυναμικότερων και πλέον ανερχόμενων του κλάδου της.

Ο κ. Στάθης Τσαμπέλογλου ιδρυτής της ΡΟΠΗ ήταν ο επικεφαλής, πλέον των 15 ετών, του τεχνικού τμήματος εργαλειομηχανών της εταιρίας Αφοι Ηλιόπουλοι Α.Ε.Ε., η οποία αντιπροσώπευε επώνυμους κατασκευαστές, τόσο της Δυτικής Ευρώπης, όσο και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Η πολυετής εμπειρία και η εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε σύγχρονη  τεχνολογία με καινούργια λογισμικά προγράμματα, εγγυώνται την πλήρη υποστήριξη των πελατών της εταιρίας, μετά την πώληση.

Η Ροπή  μετρά ήδη 24 έτη συνεχής παρουσίας στην Ελληνική αγορά με πωλήσεις και εγκαταστάσεις πάνω από 350 μηχανήματα (CNC και συμβατικά).

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι, παρέχουμε την δυνατότητα διενέργειας εκπαιδευτικών σεμιναρίων, για τον προγραμματισμό ψηφιακών (CNC) εργαλειομηχανών . Επιπλέον, και για την εξυπηρέτηση παραγωγικών αναγκών των πελατών μας, σχεδιάζονται και αναπτύσσονται προγράμματα μηχανολογικού σχεδιασμού CAD – CAM.

Η συνεργασία της με μερικούς από τους καλύτερους οίκους, παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για όλες τις απαιτήσεις που αφορούν την κατεργασία των μετάλλων.

Βάσει της εμπειρίας και της εκτεταμένης επιμόρφωσης και εξειδίκευσης, αναφορικά με τις εγκαταστάσεις και την τεχνική εξυπηρέτηση, οι δραστηριότητές της εταιρίας άπτονται και εκτείνονται στους παρακάτω τομείς:

Δείτε εδώ τους τομείς:

  • Τόρνοι CNC και συμβατικοί
  • Κέντρα κατεργασίας, φρέζες CNC και συμβατικές
  • Ηλεκτροδιαβρώσεις σύρματος και βυθίσεως
  • Ρεκτιφιέ επιπέδων και κυλινδρικών επιφανειών
  • Δραπανα
  • Πριονοκορδέλες
  • Ψηφιακά συστήματα μέτρησης
  • Εξοπλισμός και συσκευές μηχανημάτων (μέγγενες, διαιρέτες, κλπ) 

 


Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους κατασκευαστικούς οίκους παγκοσμίως!

Συνεργαζόμενοι κατασκευαστικοί οίκοι (ενδεικτικά)

EUMACH by S&J CORPORATION
5logo
aristech-logo11
intestazioni4
logo_natho6
logo2
logo-tecnospiromt-3
logo-7